© 14/12-2002, 15/1-2003 & 26/6-2015, Rune Henning Johansen, http:/rhj.info/, rhj@rhj.info.

Religion til salgs

Har du lyst på en bok om scientologi? Du kan få et gratis eksemplar av John Einar Sandvands Religion til salgs. Det eneste du må betale, er porto.

Bakgrunn

Selv er jeg leder av Foreningen Redd Individet, http://FRI-Norge.org. Nylig fikk vi tak i et restopplag av en norsk bok som beskriver scientologene. Boka bør leses! Vi gir den derfor bort, helt gratis!

Religion til salgs
Bokomslaget

Hvordan får du tak i boka?

Det enkleste er om du sender meg en konvolutt som både er ferdig frankert og ferdig adressert:
Rune H. Johansen
Ravnkollbakken 9
0971 Oslo
Boka veier 400 gram med omslag. Dermed kommer man over grensen på 350 gram. Porto for én (eller to) bøker blir da minst 55,- kroner, dessverre! Du bør selvsagt passe på at du ikke sender med for liten konvolutt. Boka har følgende dimensjoner:
Bredde: 16,2 cm
Høyde: 23,2 cm
Tykkelse: 1,8 cm
En annen mulighet er selvsagt å stikke oppom meg på Romsås, nord-øst i Oslo. Men ring først for å avtale tidspunkt: 95 93 90 01.

Forbehold

Tilbudet gjelder selvsagt kun så lenge vi har flere bøker igjen. Jeg må også ta et par andre forbehold: Vil du være sikker på at jeg har flere bøker, og at jeg ikke forveksler deg med en scientolog? Det enkleste er om du forhåndsbestiller ved å sende meg en e-post:
rhj@rhj.info
Jeg vil da kunne sende deg en bekreftelse på at du virkelig vil få boka tilsendt. Ønsker du flere bøker, er det alltids lov å komme med et velbegrunnet spørsmål om det.

Om boka

Boka ble utgitt på Aventura Forlag i 1993. Den er på 194 sider, og er meget velskrevet.

Under arbeidet med boka fikk forfatteren klar beskjed fra scientologene at den minste feil ville medføre søksmål. Vi kan trygt regne med at utvalgte medlemmer av sekten leste boka grundig. At hverken forfatteren eller forlaget ble saksøkt, gjør at scientologene indirekte har gitt sitt garantistempel på boka.

[ISBN: 82-588-0954-7]

Forside Bak Innhold
Forside Bakside Innhold


Valid HTML 4.01! Valid CSS!